divendres, 26 de febrer del 2016

InfoAmpa

Benvolgudes famílies,
  • Aquest 3r trimestre l'AMPA amplia la oferta d'extraescolars afegint escacs pels nens i nenes de 3r a 6è i piscina per als petitons i petitones de P3 a P5. Les activitats començaran després de setmana santa i al llarg de les properes setmanes us anirem donant detalls. Apostem per aquestes extraescolars i confiem en que us animeu a apuntar-hi els vostres fills/es.
  • Dimecres de la setmana vinent (2 de març) hi haurà una exhibició d'Escacs i ens caldria la col·laboració d'un pare o una mare de 9 a 10 per ajudar-nos. Poseu-vos en contacte amb l'AMPA si esteu interessats a venir.
  • Avui 26 de febrer, estarem al mòdul de menjador subministrant equipament. Recordeu-ho! especialment famílies d'infantil ja que el dimecres 2 de març hi ha sortida i les mestres agraeixen que els nenes i les nenes duguin samarreta o mocador de l'escola.
  • El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha resolt sobre l’expedient de l’Acord Marc del servei de menjador en Centres Públic del Maresme-Vallès Oriental. En principi, ha quedat sense vigència el punt 2 de l'acord que establia els criteris de valoració de les empreses, encara que això significa que l’Acord Marc no té vigència el punt 2,  això no invalida que la Generalitat torni a treure una tercera licitació, esmenant els aspectes del punt 2. Per tant, estem a expenses de què decideixi la Direcció Territorial del Maresme i Vallès Oriental. Per la nostra banda, les AMPAs del Baix Montseny seguirem treballant per un acord millor.

  • El col·lectiu Mares del Baix Montseny, segueix demanant signatures a favor de les Urgències pediàtriques a Sant Celoni 24 hores.Si voleu recolzar aquesta iniciativa, apropeu-vos i signeu el manifest a:
L'escola Soler de Vilardell
Mercat Municipal,Congelat Estival del temple,Ferrer (titanic)- Ferrer (Arcs)-DTOT-Fiore Centre d'Estètica- 3 de NOU (ludoteca)- Ana-Soraya (dentista)-Anfruns (Forn de pa)- Farmàcia Draper- Granier- Casal d'Avis- Panxeta - Farmàcia Núria Mas- La Creueta- Estanc Baix Montseny -Fontanillas - Iana- Bilbeny- Estanc Masó - Xics- 6x3- Pas a Pas- Club de Futbol - Classic Cafe -Tretze Vents -Cutcut -Sansasec - Farmàcia Esteve Cardelús - Metric - Canada - Mima't- Xics 2 - Copisteria Sant Celoni...La Fonda de Sant Esteve,La Lluna de Sant Esteve,La Biblioteca de Palau,Al Cafè i canalla Cafeteria Palau,Farmàcia Reixach de Palau.
Si coneixeu algun comerç que no en tingui i que en vulgui tenir, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

  • I, a més a més, el proper divendres 11 de març a les 18h hi haurà assamblea de socis de l'AMPA. Properament us passarem la convocatòria amb l'ordre del dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada