dimarts, 9 de febrer del 2016

Edifici nou, menjador i altres informacions


Estimades famílies, 
 
Aquest passat dimarts dia 2 de febrer es va reunir el Consell Escolar, que és l'òrgan de participació de l'escola, on hi tenen representació els mestres, el personal de servei, les famílies, l'AMPA, l'ajuntament i la direcció de l'escola. Concretament, la representant de l'AMPA és la Dolors Guich i de les famílies la Mercè Moreno, la Mònica Iglesias i la Roser Escrig. Us passem un resum per tal que estigueu informats.


El regidor d'ensenyament, Raül García, ens va resumir els terminis de la construcció de l'edifici nou. Com sabeu, a finals de l'any passat es va fer pública la convocatòria de licitació de l'obra. Al concurs s'hi han presentat 33 empreses i el dia 2 de febrer es farà l'obertura dels sobres. Així mateix, l'ajuntament ja ha fet la transferència de la seva aportació econòmica al departament. És força probable que a finals de febrer estigui l'obra adjudicada i preveiem col·locar la primera pedra el març. 

En paral·lel a la construcció del nou edifici de la nostra escola s'edificaran les instal·lacions dels Cicles Formatius i quan acabin les obres, l'ajuntament serà el responsable d'arreglar els accessos. 

El regidor també ens va comentar que començaran a treballar en el projecte del pati de l'escola.

Es va parlar sobre la situació de l'acord marc per la licitació de menjadors escolars. Bàsicament, el Departament d'Ensenyament pretén ordenar el sector dels menjadors escolars per tal que qui faci la gestió sigui l'escola, i amb aquesta intenció ha aprovat un acord marc d'homologació per les empreses que poden prestar aquest servei recollint unes condicions que són inaccepables (per exemple,1 monitor per cada 40 alumnes, quan nosaltres ara en tenim 4). Aquest acord està suspès cautelarment i ningú sap si l'any vinent haurem de canviar d'empresa o condicions. L'escola i l'AMPA estarem atents a les noves informacions, i l'ajuntament ens indica que comptem amb el seu ajut. 

Es va aprovar la comptabilitat de l'any 2015 i el pressupost pel 2016. L'aportació de material pel proper curs serà de 100€ (com fins ara) i el més probable és que ja no hi hagi cap llibre de text.

D'extraescolars, es va aprovar una proposta de l'AMPA per una extraescolar nova d'escacs que encara s'ha de concretar i de la qual us mantindrem informats, així com una proposta per fer piscina el curs vinent.
 
I, això és tot, esperem poder tornar a donar-vos més bones notícies ben aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada