dimecres, 17 d’octubre del 2012

PRIMERA ACCIÓ PER ACONSEGUIR LA CONSTRUCCIÓ DE L’EDIFICI DE L’ESCOLA.


DIA: 13/10/2012 
LLOC: Plaça de la Vila 
DESCRIPCIÓ: Taller per fer pancartes pels balcons. Recollida de firmes i venda de números de loteria.

La valoració general al final de la jornada ha estat positiva. S’han fet unes 30 pancartes aproximadament. La gent se les ha anat enduent. En falten parell però que ja tenen balcó! La gent del poble s’ha anat apropant i preguntant el que estàvem fent. Hem repartit els tríptics informatius.

Han vingut a interessar-se pel tema els regidors de la Cup (s'han ofert a donar-nos material per fer pancartes i ensenyar-nos a fer-ho més ràpid) i Convergència i Unió. La Júlia de la Encarnación (PSC) també ha passat per la plaça, ha firmat i s’ha endut loteria. L'alcalde també ha firmat.


 La recollida de firmes ha anat molt bé. S’han 20 fulls (680 firmes). Molta gent s’ha endut fulls per recollir firmes. Referent als números de loteria, s’han venut vuit talonaris.

Els nens i nenes grans de l’escola han fet una bona feina. Al final de la jornada hem confeccionat una de les pancartes per penjar pel poble. Entre els que estàvem allà hem decidit el lema: “DEFENSEM L’ESCOLA PÚBLICA SOLER DE VILARDELL PER SANT CELONI”. L’altra opció era “ENS AGRADA LA NOSTRA ESCOLA. ENS FALTA L’EDIFICI DE L’ESCOLA PER DISFRUTAR-LA. ESCOLA SOLER DE VILARDELL”. Hem valorat que la primera opció descrivia millor que el problema és de tot el poble i que cal defensar l’escola pública. Queda pendent de fer: “ON SÓN ELS DINERS PER CONSTRUÏR L’EDIFICI DE L’ESCOLA SOLER DE VILARDELL?.

Hem parlat de penjar la primera a l’entrada de l’autopista i la segona a l’entrada del poble. Així anem entrant mica en mica en el problema.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada