dijous, 11 d’octubre del 2012

Consell escolar del 9 d'octubre de 2012


Al Consell escolar extraordinari es va tractar com a únic punt la construcció de la nova escola:

ESCOLA NOVA


  • Es va traslladar a la Sra. Júlia de la Encarnación la molèstia dels pares i l'AMPA per assabentar-se de tot plegat per la premsa.Se’ls ha traslladat les queixes dels pares i ella comenta que tenim el seu suport. Reconeix que es podia haver fet abans si tothom hagués estat  més d’acord.
  • La Sra. Júlia de la Encarnación va manifestar que a la premsa va sortir reflectida la interpretació que va fer una periodista de les declaracions que ella va fer durant un ple municipal a requeriment d'un regidor de la CUP
  • Es recalca le necessitat de l'escola i que no és possible que el departament la tanqui. Els nens no es poden repartir, i el futur de l'escola esta assegurat.
  • Manifesta que el departament EN CAP MOMENT a manifestat que no farà l'edifici aquest curs, però si que ha manifestat la falta de recursos durant aquest 2012. Si es comencés a fer a principis del 2013 encara hi seriem a temps
  • La regidora ens recalca el suport de tots els grups municipals, que estan junts en aquest tema. Al respecte d'això se li sol·licita que els grups parlin més entre ells i no utilitzin aquest tema per generar polèmiques en els plens.
  • La propera reunió al departament serà molt important per saber el futur que ens espera. Estem tots d'acord en que s'ha d'aportar una solució ràpida, bona i viable, abans de les properes preinscripcions. Per donar seguretat als pares. El departament està interessat en què pensem els pares.
  • La direcció de l'escola prega que es manifesti de forma positiva el treball de l'equip docent i la qualitat de l'ensenyament malgrat la precarietat de l'espai.
  • Els pares recalquen a la representant de l'ajuntament la necessitat i urgència de la construcció i de la seva col·laboració amb nosaltres per tal d'exercir pressió. S'accepta i es demana sobretot una actuació positiva, pacífica i lúdica.
  • La Dolors ha preguntat per assistir al Ple. No n’hi ha cap fins 29 novembre. Per demanar un punt cal fer una instància però és més ràpid anar-hi i respondre a l’alcalde quan, abans de començar, pregunta si algú vol dir alguna cosa.
  • L'AMPA ha explicat ensenyat el full per recollir firmes de la gent de Sant Celoni. La regidora comenta que les firmes haurien d’estar abans del dia 8, per portar-les a la reunió. Aconsella que la carta per firmar deixem clar que creiem en el projecte de l’escola  per no fer mal a altres pares que volen portar els seus fills a l’escola. 
  • S'explica a la regidora i equip docent les mesures que es van comentar a la reunió de dilluns: manifestació, pancartes, premsa... Recomana a esperar després de la reunió. Tot hi això si la fem, vindran.  Cal ser més originals ja que estan farts de manifestacions. Ha dit el mateix sobre ocupar un edifici de l’Ajuntament.  No ens ha dit que no ho podem fer. Em d’actuar sempre des de coses positives. 


ENTRADES I SORTIDES DE L'ESCOLA.
La Sra. Júlia de la Encarnación ens comunica que ampliaran la vorera, hi instal·laran baranes i faran dues orelles pels passos de vianants. Estarà fet per Nadal. Es qëstiona la seva necessitat si ara l'objectiu és la nova escola, tot i que és una cosa que es porta demanant molt de temps.

2 comentaris:

  1. i això quan es pensava dir els pares???
    ocupar un edifici de l'ajuntament per quan??
    molt be un dissabte tarde per fer pàncartes, i ara què? RES!!!
    tot d'amagat??
    despres ens queixerem!!!

    ResponElimina
  2. Hola Jordi SB,
    No sabem si hem entès bé el teu comentari, pero intentarem respondre a les teves preguntes.
    No amaguem res a ningú perque aquest blog és de l'AMPA i tenen accés tots els pares i mares i anem posan totes les actuacions que fem, volem fer i tota la informació que tenim.
    A més de les pancartes de dissabte i dels cartells que hem penjat per Sant Celoni, estem enviant cartes a consellers i altres càrrecs del Departament d'Ensenyament i d'Economia demanant reunions urgents i una queixa al Síndic de Greuges. També estem preparant una caminada reinvindicativa prevista pel mes que bé, però estem a la espera que ens la aprovin per poder donar tota la informació.
    Tot això, ja es va parlar a la reunió amb els pares i es va comentar al Consell Escolar (tal com es va dir també en la reunió amb els pares).
    El tema d'ocupar un edifici de l'Ajuntament (va ser una proposta d'un pare), però de moment no s'ha decidit res.
    De totes maneres, si vols col•laborar estaríem molt agraïts ja que tot això porta molta feina, que treiem de les nostres hores lliures. Demà s'ha quedat a les 15:00 de la tarda i a les 21:00 del vespre per pintar més pancartes.
    Esperem hagim respost a les teves preguntes i si no és així t'agrairiem que ens ho facis saber.
    L'AMPA som un grup de pares i mares que lo que volem és el millor per l'escola on estàn els nostres fills i ara més que mai hem de estar tots a una.

    AMPA SOLER DE VILARDELL.

    ResponElimina