dijous, 3 de març del 2016

Assemblea de socis

Estimades famílies,

Ens plau convocar-vos a l'Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc el pròxim divendres 11 de març, a les 18:00 hores a les instal·lacions del menjador de l'escola, amb l'ordre del dia que trobareu al document de convocatòria que adjuntem. 


Adjuntem també la documentació relativa als diferents punts a tractar.


Us animem a venir, a participar, a preguntar, a conèixer-nos! L'associació és de tots nosaltres i tots hi podem posar el nostre gra de sorra per fer-la funcionar i créixer dia a dia, enriquir-la amb punts de vista, amb idees i activitats diverses. Tenim moltes iniciatives engrescadores projectades i moltes ganes d'oferir-vos-les a tots i totes, fent de l'Ampa un espai de relació i enriquiment personal al temps que treballem per la millora de la qualitat educativa dels nostres fills i filles, dins i fora de l'horari escolar. Volem fer moltes coses i les volem fer molt bé. I la qualitat, famílies, està també a les vostres mans. Com més recursos tinguem, més i millors seran les coses que podrem oferir. 


Així doncs, no deixeu passar aquesta ocasió per a aproximar-vos a la gestió de l'Ampa i exercir el vostre dret en la presa de decisions. Tots tenim alguna cosa a aportar, per petita que sigui. I recordeu que, encara que no aparegui en l'ordre del dia, en qualsevol reunió de Junta o Assemblea podeu sol·licitar passar a ser part activa de l'Ampa, com a vocals de les diferents comissions, o bé com a col·laboradors habituals. Us/ens necessitem!!

No us quedeu amb el dubte, no us quedeu amb les ganes! I que els vostres fills i filles no es quedin amb gana! Perquè, com ja hem fet en altres ocasions, us oferirem berenar i servei de monitoratge per als vostres fills i filles

Esperem veure-us el dia 11!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada