dijous, 12 de novembre del 2015

TROBADA ESCOLAR BAIX MONTSENY DE MINIBÀSQUET



 
                                                          
Benvolgudes escoles,

Des del Club Bàsquet Sant Celoni us convidem a participar a la jornada de Minibàsquet que tindrà lloc el proper diumenge 29 de novembre al Pavelló Municipal d’Esports 11 de setembre de Sant Celoni al llarg del matí.
Durant la jornada els equips de les diferents escoles jugaran una sèrie de partits de bàsquet 5c5. Les edats dels alumnes participants corresponen a la categoria MINI (alumnes de 5è i 6è de Primària). 

Els equips seran mixtes.  Els equips participants podran dur la samarreta d’Educació Física de la seva escola o una del seu centre per tal d’identificar-los millor durant els partits. Si alguna escola comptés amb menys de 5 jugadors, aquests podran formar equip amb una altra escola el mateix dia de la competició.

Els equips participants disposaran d’un entrenador del club, que serà el responsable del seu equip al llarg de tota la jornada.  Lògicament, les escoles que prefereixin venir amb el seu propi entrenador podran fer-ho.

Els equips que no estiguin jugant cap partit en aquell moment, podran gaudir d’una zona de jocs, d’habilitats i d’aprenentatge per tal de seguir gaudint de la jornada tot fent esport!

La proposta està pensada per donar a conèixer el bàsquet d’una forma lúdica i el menys competitiva possible, ja que la finalitat de la trobada és que participin el major nombre d’alumnes possibles, tant federats com no federats per tal d’aconseguir que descobreixin el bàsquet i comparteixin amb els seus companys un matí de diversió i d’esport, tal com ja s’ha fet en les dues anteriors trobades 3x3 del DIVERBÀSQUET i que van ser tot un èxit.

En el moment que ens confirmeu l’assistència de la vostra escola, us anirem informant del nombre d’escoles participants i uns dies abans us enviarem els horaris dels partits per facilitar l’organització de la jornada. 
L’horari de la jornada serà de 9:00 del matí a les 13:00 del migdia aproximadament.  Caldrà que a les 8:45 tots els participants estiguin al pavelló a punt per començar.  Moltes gràcies a tots!  Esperem la vostra resposta.

HI HAURÀ UN SORTEIG D’UN LOT DE MATERIAL ESPORTIU DE BÀSQUET ENTRE LES ESCOLES PARTICIPANTS!

Per més informació, podeu contactar amb:
Àlex Pérez, director tècnic C. B. Sant Celoni (630.892.591) clubbasquetsantceloni@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada